Prijs 450.00 Euro €
Categorie Mineralen en Fossielen
gepubliceerd datum Oktober 11, 2016
Bekeken 335
Land Belgium

Super mooi groot cluster arkansas bergkristal A+ kwaliteit met honderden kleinere zeer heldere kristallen ( zie foto 8 ) en ook vele grote perfect gevormde heldere en gewolkte kristallen.


Dit cluster is voor de ongeveer de helft bedekt met barnacal kristallen zoals de close up foto 7. en de 2 grootste punten zijn fraaie kathedraal kristallen ( op foto 4 links grootste punt en helemaal rechts grootste punt)
Het cluster weegt maar liefs 7 kilo! Afm: l-32cm b-26 cm h-9 /10 cm
Doe een serieus goed bod en dit prachtige cluster kan van jou zijn.Dit cluster is zeer geschikt voor het reinigen van ruimtes en goed te gebruiken bij therapiegroepen en meditatie. maar ook zeer geschikt voor het opladen voor al uw andere edelstenen, mineralen en sieraden door ze ophet cluster te leggen.

Wordt gratis  goed verpakt verzonden in kunststofbox vanaf vraag prijs .  

Arkansas bergkristallen zijn fysiek harder dan gewone bergkristallen en hebben een hogere trillingsfrequentie dan de bergkristallen uit Madagaskar, Brazilië of China en hebben een diepe verbinding met het Atlantis-tijdperk. De energie is heel erg zacht, ze zijn verbonden met de onvoorwaardelijke liefde en hoge energie van Lemurië, het zijn de krachtigste bergkristallen ter wereld. Door hun krachtige, stralende en hoge lichtfrequentie kunnen ze heel veel voor ons doen in onze ascensie ontwikkeling.Bergkristal is afgeleid van het Griekse woord krustallos = ijs. Het is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakras en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree

Werking barnacal:
een barnacle kristal bestaat uit vele kleine kristallen die een groter kristal geheel of gedeeltelijk bedekken. Het grote kristal wordt als de oude ziel beschouwd waarvan de wijsheid de jongere kristallen aantrekt. Het is een nuttig kristal bij meditaties over familie- of gemeenschapsproblemen en is goed voor mensen die in de dienstverlening werken. Het zorgt voor een samenhangende groepsenergie die gemeenschappelijke doelen versterkt en samenwerking bevordert. Naar verluidt is het een zeer troostrijk kristal bij het verlies van een geliefde.Werking kathedraal:
dit zijn heel bijzondere kristallen die zich niet aan één persoon binden, maar in feite universeel zijn. Ze werken heel graag samen met ascensiehealers, om zo veel mogelijk licht en bewustzijn te verspreiden. Grote universele meesters werken door deze kristallen heen, waardoor ze als een soort doorgeefluik fungeren om hart en bewustzijn te openen. Ze bevatten heel specifieke informatie over de komende nieuwe tijd. Het is een kosmische computer die de wijsheid van eeuwen bevat, een lichtbibliotheek waarin zowel de goddelijke eenheid volledig aanwezig is als goddelijke kennis en bewustzijn. Als je met de steen mediteert krijg je hier toegang tot. Veel kathedraalkwartsen werden in lemurië al gebruikt en bevatten dus erg veel kosmische informatie. Hij biedt ook toegang tot de akasha-kronieken. Je kunt hem programmeren om van deze wereld een betere te maken. Op een pijnlijke plek gelegd zorgt dit kristal voor een aanzienlijke vermindering van de pijn. Deze kristallen helpen je paranormale gaven te ontwikkelen. Ze maken ons mensen bewust dat we multidimensionale wezens zijn. Ze bevatten ook informatie van atlantis, lemurië, egypte, de maya's en andere hoge beschavingen. Mensen die al begaafd zijn kunnen door deze kristallen, technieken van zeer hoge niveaus ontwikkelen. Kathedraalkwartsen kunnen met ieder ander kristal gebruikt worden, maar ook met kruiden, oliën, geluid en verschillende frequenties van licht. Dit zijn de perfecte kristallen om mee te mediteren omdat ze je leiden, beschermen en ondersteunen terwijl je de spirituele domeinen ontdekt. Deze kristallen laden je fysieke lichaam op en zorgen dat je spiritueel groeit. Ze leren ons in harmonie met anderen samen te werken en een nieuwe aarde te creëren. Het zijn de meest ideale kristallen voor familie, groepen, praktijken, meditatie groepen of bijeenkomstenNaam: Hannyz


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • mineralen en fossielen megalodon
   mineralen en fossielen megalodon
   Mineralen en Fossielen - Kortrijk - Oktober 11, 2016 125.00 Euro €

   van alles wat gefossiliseerde walnoot en dennenappels, megalodon, ammonieten, haaientand, pijlpunt, barnsteen, tijgeroog, gefossiliseerde schelp, versteende cocon van een prehistorisch insect

  • barnsteen
   barnsteen
   Mineralen en Fossielen - Hasselt - Oktober 11, 2016 90.00 Euro €

   65 stukken ruwe barnsteen van 30 mm  tot 40 mm. Cognac kleurig.Herkomst van dit materiaal is Kalimantan Borneo Indonesie.Gezamenlijke gewicht is circa 950 gram.

  • Aquamarijn uit india--€ 4,80
   Aquamarijn uit india--€ 4,80
   Mineralen en Fossielen - Kortrijk - Oktober 11, 2016 4.80 Euro €

   STUK AQUAMARIJN UIT INDIA--€ 4,80 Steensoort :AQUAMARIJNAantal: 1Gewicht :9.65gHerkomst:INDIA


   
  verkoper:


  Hannyz

  Lokatie: West-Vlaanderen, Kortrijk, Belgium


  Generated in 0.1310830116272 ms