Prijs 1.50 Euro €
Categorie Kledingapplicaties en Hotfix
gepubliceerd datum September 30, 2016
Bekeken 313
Land Belgium

BESTELLEN KAN ALVAST DOOR ONZE P- ITEMNUMMERS ,OP DE FOTO'S IN ONZE 7 ADVERTENTIES, EN DE AANTALLEN VIA MARKTPLAATS DOOR TE GEVEN.


LET OP: Patch nummer P3 is geen iron on patch.Als je vroeger een gat in je broek viel werd dat, tegen je zin in, opgelost met een grote patch op je knie.


Nu zijn patches, op willekeurige manier aangebracht een heel nieuw ding in modeland AND WE LOVE IT!!!


In de kledingrekken van de winkels zijn momenteel veel items te vinden waar patches of labels op zitten. Patches zijn op dit moment een echte trend, het is speels, stoer en een statement item.


De grote merken zoals Stella McCartney, DKNY en Zoë Karssen hebben allen al een stoere patched jeans, en we gaan dit soort jeans aankomend seizoen veel zien. Verder zien we heel veel patches op jasjes, shirts en caps. Heb jij geen zin om veel geld uit te geven, maar wil je wel met deze geweldige trend meedoen? Kortom ben jij op zoek naar een betaalbare variant??? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij verkopen de patches voor een leuke prijs en hebben een uitgebreid assortiment.


Hiermee maak je in een handomdraai van een goedkope basic outfit een cool trendy fashion item. Even vast strijken en klaar.


Pimp je jeans, spijkerjack of shirt en creëer zo een uniek item.
Keuze uit ruim 120 verschillende!!!
Wij leveren zowel particulier als aan wederverkopers
Naam: Wijnand


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • patches strijkapplicaties NIEUW NIEUW NIEUW
   patches strijkapplicaties NIEUW NIEUW NIEUW
   Kledingapplicaties en Hotfix - Halle - September 30, 2016 1.50 Euro €

   Weer veel nieuwe patches applicaties binen om op je kleding te strijken.Makkelijk snel en leukKijk op al onze advertenties voor meer dan 200 verschillende patches applicaties.


   
  verkoper:


  Wijnand

  Lokatie: Antwerpen, Halle, Belgium


  Generated in 0.064659118652344 ms