1150.00 €
yorkshire terrier pup

Jack Russells en Terriërs
Geplaatst 4 weken geleden
12 keer bekeken

1150.00 €
yorkshire terrier pup

Jack Russells en Terriërs
Geplaatst 4 weken geleden
12 keer bekeken

Omschrijving

kleinblijvende york puppy's uit hobbyfok en raszuiver in de kleur biewer en black and tan (zie foto) geb. 7-1-2023  mogen nu besproken worden.als ze van de dierenarts mogen verhuizen zijn ze ingeënt-ontwormd7x-geregistreerd-gechipt en hebben een vlo/teek kuurtje gehad..ze krijgen mee wat nestspeeltjes voor de nestgeur en brokjes wat er gegeten worden dan nog twee wormkuurtjes zodat de pup zijn eerste levensjaar beschermd is en het EU boekje van de dierenarts met de gezondheid verklaring ..bij afstand rijden kan de vp aangepast worden. mama 2 en papa 3 zijn ook in huis. bij interesse zijn de nieuwe foto's  op te vragen van welke pup de intresse uit gaat of meerdere..meer info mail of bel ons  of maak  een vrijblijvende afspraak voor te komen kijken......

gerry-huub peeters's profiel

gerry-huub peeters
gerry-huub peeters Geregistreerd voor 4+ weken Laatst online 4 weken geleden
Beschrijving van de verkoper Geen beschrijving door de verkoper

Contacteer gerry-huub peeters (verkoper)

  yorkshire terrier pup - 1
  yorkshire terrier pup
  1150.00 €

  Ter bescherming tegen verboden activiteiten kunnen wij uw bericht controleren voordat het naar de ontvanger wordt doorgestuurd en het zo nodig blokkeren.

  Verkoper details Details

  gerry-huub peeters
  gerry-huub peeters
  1 actieve advertenties
  Geregistreerd voor 4+ weken
  Contact Alle advertenties

  Advertentie Locatie

  Hegelsom, Limburg, Netherlands

  Blijf veilig!

  Maak nooit een aanbetaling over totdat u een ontmoeting met de verkoper hebt gehad, en indien nodig, een ondertekende koopovereenkomst hebt gezien. Geen enkele serieuze adverteerder vraagt om een aanbetaling voordat u elkaar hebt ontmoet. Het ontvangen van een e-mail met een in gescande ID betekent niet dat u de afzender ook daadwerkelijk hebt geïdentificeerd. U doet dit ter plaatse, wanneer u betaald voor het betreffende onderwerp van de advertentie en de eventuele benodigde koopovereenkomst ondertekent.
  yorkshire terrier pup yorkshire terrier pup yorkshire terrier pup
  1150.00 € yorkshire terrier pup door gerry-huub peeters