Controleer met verkoper
gratis fotoshoot

QR CODE
Fotografen
Geplaatst 1 jaar geleden
1 keer bekeken
Geen afbeeldingen

Controleer met verkoper
gratis fotoshoot

QR CODE
Fotografen
Geplaatst 1 jaar geleden
1 keer bekeken

Omschrijving

Je bent geen fotomodel , je hebt niet de ideale maten, jong ( 18 +) of (veel) ouder, je hebt geen afgelijnd figuurtje, je hebt weinig durf of veel schroom (of net niet), dan ben jij de dame die ik zoek. je hebt tevens een creatieve geest en je wil wel eens in evakostuum voor de camera, dan graag een mailtje. Ik ben geen professionele fotograaf - wel meer dan 30 jaar. Heel discreet en kostenloos, geen andere bedoelingen. Indien interesse, andere voorstellen of wens je meer info, graag een mailtje. Alvast bedankt.

WIdeP's profiel

WIdeP
WIdeP Geregistreerd voor 1+ jaar Laatst online 1 jaar geleden
Beschrijving van de verkoper Geen beschrijving door de verkoper

Contacteer WIdeP (verkoper)

  gratis fotoshoot
  Controleer met verkoper
  Ter bescherming tegen verboden activiteiten kunnen wij uw bericht controleren voordat het naar de ontvanger wordt doorgestuurd en het zo nodig blokkeren.

  Andere advertenties van deze verkoper

  Verkoper details Details

  WIdeP
  WIdeP
  2 actieve advertenties
  Geregistreerd voor 1+ jaar
  Contact Alle advertenties

  Advertentie Locatie

  Melle, Oost-Vlaanderen, Belgium

  Blijf veilig!

  Maak nooit een aanbetaling over totdat u een ontmoeting met de verkoper hebt gehad, en indien nodig, een ondertekende koopovereenkomst hebt gezien. Geen enkele serieuze adverteerder vraagt om een aanbetaling voordat u elkaar hebt ontmoet. Het ontvangen van een e-mail met een in gescande ID betekent niet dat u de afzender ook daadwerkelijk hebt geïdentificeerd. U doet dit ter plaatse, wanneer u betaald voor het betreffende onderwerp van de advertentie en de eventuele benodigde koopovereenkomst ondertekent.
  Controleer met verkoper gratis fotoshoot door WIdeP