33.00 €
Kruiden en specerijen

E-Books
Geplaatst 8 maanden geleden
33 keer bekeken
Geen afbeeldingen

33.00 €
Kruiden en specerijen

E-Books
Geplaatst 8 maanden geleden
33 keer bekeken

Omschrijving

Kruiden en specerijen. Dit is een elektronisch e-boek in de vorm van een PDF bestand. Aantal pagina's: 170 INHOUD Mijn interesse in Kruiden en specerijen is een gevolg van mijn eerdere interesse in gezondheid en kruiden en hun genezende werking. Ik tracht de gegevens per Kruid zo uitgebreid mogelijk weer te geven van de beschrijving, vindplaats, herkomst, kenmerken, vermeerdering, andere soorten, bodem, standplaats en andere. Niet alle planten zijn winterhard en groenblijvend. Ik heb ook een ander boek van kamerplanten encyclopedie naarwaar ik kan verwijzen. Voor het kweken en verzorgen van mooie kamerplanten. Dit boek bevat 750 pagina's met meer dan 600 En een boek met Courante planten encyclopedie. Meer dan 700 veel gebruikte gewassen, een- en tweejarigen, doorlevende vaste planten en bol- en knolgewassen. Een ander boek in de reeks Gezond leven, Vitaminen & bioactieve stoffen voor uw gezondheid. Hierin mijn interesse in gezondheid en kruiden en hun genezende werking. Alle kennis over vitaminen, mineralen en enzymen komen aan bod. Met ook uw eigen bloedresultaten te kunnen lezen en begrijpen.

Luc Vermeersch's profiel

Luc Vermeersch
Luc Vermeersch Geregistreerd voor 10+ maanden Laatst online 8 maanden geleden
Beschrijving van de verkoper Geen beschrijving door de verkoper

Contacteer Luc Vermeersch (verkoper)

  Kruiden en specerijen
  33.00 €

  Ter bescherming tegen verboden activiteiten kunnen wij uw bericht controleren voordat het naar de ontvanger wordt doorgestuurd en het zo nodig blokkeren.

  Andere advertenties van deze verkoper

  Verkoper details Details

  Luc Vermeersch
  Luc Vermeersch
  25 actieve advertenties
  Geregistreerd voor 10+ maanden
  Contact Alle advertenties

  Advertentie Locatie

  Bierbeek, Vlaams-Brabant, Belgium

  Blijf veilig!

  Maak nooit een aanbetaling over totdat u een ontmoeting met de verkoper hebt gehad, en indien nodig, een ondertekende koopovereenkomst hebt gezien. Geen enkele serieuze adverteerder vraagt om een aanbetaling voordat u elkaar hebt ontmoet. Het ontvangen van een e-mail met een in gescande ID betekent niet dat u de afzender ook daadwerkelijk hebt geïdentificeerd. U doet dit ter plaatse, wanneer u betaald voor het betreffende onderwerp van de advertentie en de eventuele benodigde koopovereenkomst ondertekent.
  33.00 € Kruiden en specerijen door Luc Vermeersch