Zoek

33.00 €
Kamerplanten encyclopedie

E-Books
Geplaatst 8 maanden geleden
44 keer bekeken
Geen afbeeldingen

33.00 €
Kamerplanten encyclopedie

E-Books
Geplaatst 8 maanden geleden
44 keer bekeken

Omschrijving

Titel eBoek: Kamerplanten encyclopedie subtitel: Het kweken en verzorgen van mooie kamerplanten Is een onmisbaar naslagwerk. Die u helpt bij de plantenkeuze voor in huiskamer, gang, traphal, balkon, serre en het terras. Hoe men ze kan vermeerderen, info over verpotten. Het gebruik, blad, bloem en bodem. Van de prachtige kleurenfoto's krijgt men een beeld hoe de plant eruit gaat zien. Wat de siereigenschap is een bloem- en/of bladplant. Info over de verzorging en de standplaats en de mate van begieten. aantal pagina's: 580 met wel meer dan 600 kamerplanten Het eboek bevat meer dan 600 kleurenfoto's

Luc Vermeersch's profiel

Luc Vermeersch
Luc Vermeersch Geregistreerd voor 10+ maanden Laatst online 8 maanden geleden
Beschrijving van de verkoper Geen beschrijving door de verkoper

Contacteer Luc Vermeersch (verkoper)

  Kamerplanten encyclopedie
  33.00 €

  Ter bescherming tegen verboden activiteiten kunnen wij uw bericht controleren voordat het naar de ontvanger wordt doorgestuurd en het zo nodig blokkeren.

  Andere advertenties van deze verkoper

  Verkoper details Details

  Luc Vermeersch
  Luc Vermeersch
  25 actieve advertenties
  Geregistreerd voor 10+ maanden
  Contact Alle advertenties

  Advertentie Locatie

  Bierbeek, Vlaams-Brabant, Belgium

  Blijf veilig!

  Maak nooit een aanbetaling over totdat u een ontmoeting met de verkoper hebt gehad, en indien nodig, een ondertekende koopovereenkomst hebt gezien. Geen enkele serieuze adverteerder vraagt om een aanbetaling voordat u elkaar hebt ontmoet. Het ontvangen van een e-mail met een in gescande ID betekent niet dat u de afzender ook daadwerkelijk hebt geïdentificeerd. U doet dit ter plaatse, wanneer u betaald voor het betreffende onderwerp van de advertentie en de eventuele benodigde koopovereenkomst ondertekent.
  33.00 € Kamerplanten encyclopedie door Luc Vermeersch